Jeg ved faktisk ikke, hvad sådan en her hedder. En kokotte måske? Den er glaseret indvendig, hvad kokotter vist ikke er. Den kan gå i ovnen. Det kan de alle sammen. |
|
En
mindre udgave af "kokotten". Hvis man tager to stykker laks, et
løg skåret i ringe, et par laurbærblade, et par
peberkorn og en sjat hvidvin og sætter den tyve minutter i ovnen
ved 180 grader, har man en nem og god aftensmad til en person.
|
|
En lille sød skål med et utal af anvendelsesmuligheder, både til madlavning og til servering. Glasuren er stærkt jernholdig og giver en gnistret effekt. |
|
En terrin. Mest tænkt til servering, men den klarer også en tur i ovnen.
|
|
Endnu en terrin. Dekorationen er lavet med en halv tøjklemme inden skålen blev lagt ud. Glasuren er vist lidt for tykt lagt på. |
|
En terrin til. Desværre fik jeg aldrig lavet låg til denne her.
|
|
(c) Ditlev V. Petersen/Potemkin 2008 |